• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
Pronails Profit
Product Development Director Birgit Serruys

Product Development Director Birgit Serruys

4 februari 2024 in Tech Talk

5 min leestijd

Tech Talk n°10 Waarom kan je niet bouwen met BCOLOUR?

Denk je eraan om alleen een basislaag op de nagels aan te brengen en structuur op te bouwen met je BCOLOUR? Niet doen! Waarom? Omdat BCOLOUR een kleurgel is, geen bouwgel! Daarvoor gebruik je BFLEX of BSTRONG Clear.

De functie van de basis- en bouwlaag?

Een kleurgel, zoals BCOLOUR, moet altijd worden aangebracht bovenop de basis- en bouwlaag. Deze laag heeft drie functies:

A. Zorgen voor een goede hechting aan de nagelplaat

B. De nagelplaat beschermen tegen pigmentvlekken

C. De nagel extra verstevigen

Dit moet je weten!

  1. BCOLOUR is een hoog gepigmenteerde kleurgel die perfect dekt in slechts één dunne laag. Dus als je meer product zou gebruiken om extra structuur op de nagel aan te brengen, zou de kleurlaag te dik zijn en niet uitharden. Zelfs als je de kleur meerdere keren zou uitharden onder de SMART LED lamp, zou dat niet helpen!
     
  2. Kleurgels bieden niet dezelfde sterkte als bouwgel, zoals BFLEX of BSTRONG. Simpelweg omdat kleurgels niet dezelfde chemische samenstelling hebben als bouwgels. BCOLOUR gels bevatten veel pigmenten die verstrikt raken in de gepolymeriseerde kleur en niet dezelfde sterkte hebben als builder gels. BCOLOURS zijn zo geformuleerd dat de kleur lang houdt en niet afslijt bij de nageltip. 
     
  3. Het direct aanbrengen van kleur op de nagelplaat moet absoluut worden vermeden. Niet alleen riskeer je vlekken op de nagelplaat, er is ook een zeer groot risico op beschadiging van de nagelplaat tijdens het bijvullen omdat je elke keer tot op de nagelplaat moet vijlen.
Product Development Director Birgit Serruys

Over de auteur

Product Development Director Birgit Serruys

Tags

  • Colours
  • Time-saving
  • Gel
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.